Vintage festkjoler er en av de mest delikate måter å vise din sans for stil. Disse antrekk har en klassisk kvalitet i dem, og derfor, når du bruker disse kjolene, er du skille deg fra andre med en unik smak. Imidlertid er en vintage kjole gamle per definisjon som betyr at du må være veldig forsiktig i å opprettholde den. Det er veldig naturlig å finne miste sømmer, hull og andre problemer som kan gjøre kjolen sårbar for grov bruk. Så, når iført disse kjolene, bør du alltid være svært forsiktig. Noen ganger, folk tørke hendene på kluter, eller til og med slippe mat på dem og du må gjøre ditt beste for å beskytte vintage kjole fra dem.

Hvis du har vintage festkjoler(http://www.festzed.no) i garderoben din, må du kontrollere at du også har en nødreparasjon Kit. Vanligvis vil dette settet inkluderer nåler, tråd, saks, biter av stoff i ulike former og farger og talkum. Dette settet vil hjelpe deg å reparere eventuelle små hull og sårbarhet i sømmene. Husk, dette er viktige saker som du bør sjekke for alle nå og da for å sikre at de ikke får stor nok til å ødelegge hele kjolen. Også, etter iført en vintage kjole, bør du henge den opp i polstret kleshengere eller inne i plagget poser.

Vask er en annen utfordring for vintage festkjoler. Først av alt, må du forstå at vintage kjoler bør ikke vaskes etter hvert slitasje. Ideelt sett bør du vaske kjolen etter hver 2 eller 3 bærer. Gitt at når du vasker kjolen, sørg for at du ikke bruker vaskemaskin. Husk at tråder og sømmer av disse kjolene kan ikke motstå uroen inne i vaskemaskinen så pass på å vaske dem med hendene. Ikke Bløtlegg kjolen i vaskemiddel for lenge. På den annen side, hvis du ikke har tid til å hånd vaske dem; Pass på at du har lagt kjolen i en vaskepose.

Etter vask er over, må du tørke kjolen ordentlig, men ikke bruk noen tørketrommel til å tørke vintage festkjoler. Dette er fordi mange tørketromler krympe stoffet. Også, kan du ikke la dem i solen til tørk samt fargen på Vintage kjole vil visne svært raskt under solen. Så, er den ideelle måten å tørke den i skyggen. Pass på å følge alle trinnene jeg skissert ovenfor og vintage festkjoler vil snart bli din beste venn!